Paremman paljuelämyksen puolesta

Nakkikattila Oy on kahden kaveruksen hulvattomasta ideasta syntynyt yritys, joka tarjoaa vuokralle siirrettävää kärrypaljua Tyylikkään tummasävyisen paljun tilavuus on 1600 litraa ja kylpemään siihen mahtuu väljästi 6 henkilöä ja tehokas kamiina takaa nopean lämpiämisen myös talvikelillä. Tästä oiva piristys viikonloppuun, vuosipäivään, synttäreille tai pikkujouluihin.

Paljun tarvikelaatikosta löytyy rengaskiilat ja tukijalkojen jalustat ja happitabletit kylpyveden säilyvyyten parantamiseen.

vuonna 2023 potkiskelimme kiviä hallin pihalla ja totesimme, että nyt on jotain tehtävä, sauna nimittäin! Tuumasta toimeen, ensin etsimme Perniön perämetsistä vanhan tukkikärryn rungon. Siitä hiekkapuhalluksen ja monien rakkaudella hiottujen tuntien jälkeen lopputulos nököttää alemmassa kuvassa. Kärrysaunamme alias Hikiliikkuja. Saunaan mahtuu väljästi 6 ihmistä ja se lämpeää yhdellä pesällisellä vartissa jopa vähän liiankin kuumaksi. Tästä oiva lisä kaveriporukan illanistujaisiin. Saunaa liikutellaan traktorilla.